Tested legnagyobb szervét ezzel a 4 rossz szokással teszed tönkre

írta Szabó B. 12 895 views0

Valamiért a férfiak egy része hajlamos azt hinni, hogy a bőrápolás a nők privilégiuma, pedig az anatómiát tekintve az emberi bőr egy és ugyanaz nemektől függetlenül. Emiatt fordulhat elő, hogy a férfiak bizonyos bőrbetegségekkel, problémákkal későn fordulnak csak szakemberhez, pedig egyáltalán nem kínos segítséget kérni a kozmetikustól, vagy a bőrgyógyásztól. De milyen szokásokkal károsítod nap, mint nap tested legnagyobb szervét?

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Tested legnagyobb szervét ezzel a 4 rossz szokással teszed tönkreNem tisztítod az arcodat

Vagy, ha megteszed, általában szappannal, esetleg a tusfürdőddel. Előbbivel még nem minden esetben van gond, feltéve, hogy kímélő, minőségi változatot használsz, nem pedig azt, ami legelőször a kezed ügyébe került a boltban, és a legolcsóbb árkategóriába tartozott.

A hagyományos szappanok nagyon szárítják az arc bőrét, ugyanis nem arra, hanem kézmosásra lettek kitalálva. A tusfürdő ugyancsak a testápolásra hívatott, tehát nem megfelelő választás az arc érzékeny bőrére.

Amennyiben szeretnéd sokáig megőrizni bőröd természetes vízháztartását, sokáig kitolnád a ráncok megjelenését, és nem kívánod szaporítani a pattanásaid számát, muszáj lesz vásárolnod egy minőségi arctisztítót, amit minden egyes nap – legalább egyszer, este – elő kell venned.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!