Rovat: Tech

Szórakozás

5 szabály, mely a segítségedre lesz, ha blogolsz

Amikor eljutsz azon elhatározásodig, hogy meg fogod osztani a világgal, vagyis annak internethasználó részével az életedet és az élményeidet, könnyen elragad majd a lelkesedés. A netes publikálásnak rengeteg hasznos szabálya van, de mi csak 5 lényeges pontot emelünk ki.

írta KJ -

Szórakozás

Kamu weboldal? Ekképpen ellenőrizd!

Oké, szóval találtál egy profi honlapot (vagy csak annak tűnik)… De pár dolog még így is gyanús? Ha akadnak olyan részletek, amelyek miatt kételkedsz, hogy tényleg az „egymilliót érő online birodalom” tulajával állsz-e szemben, akkor az alábbi tippeknek hasznát fogod venni!

írta KJ -

Szórakozás

Ha élővé tennéd a virtuális kapcsolatot, ilyen nehézségekkel szembesülnél

Az internetes kapcsolatépítés és ismerkedés mindennapi részei az életünknek. Egy chaten folytatott beszélgetést úgy emlegetünk, mintha élőben zajlott volna, tagjai vagyunk Facebook csoportoknak, blogokat olvasunk, és a többi kommentelőre úgy tekintünk, mintha ezeréves barátaink lennének. Mindez egy-egy konfliktust leszámítva szépen működik, ám egyszer eljön a pillanat, amikor a netes haverságot személyes találkozóra váltanánk. Ez alakulhat jól, de végződhet csalódással is.

írta SMR -

Szórakozás

Hogy a blogod olvasottabbá váljon, íme 6 kattintáshozó tipp

A nagy bloghullámok nem most kezdődtek, de sokan vannak, akik még csak most indítanak saját oldalt. Írhatsz vélemény- vagy egoblogot, vezethetsz tematikus oldalt is, a céljaid között nagy valószínűséggel az is szerepel, hogy sokan olvassák az írásaidat. Az igényesen megírt szövegek és a változatos tartalom mellett időt kell szánnod arra is, hogy megfelelően reklámozd a blogodat, amire ingyen vagy kisebb anyagi befektetéssel is lehetőséged van. Ha élsz a lenti kattintásbarát tippekkel, új olvasók érkezhetnek a blogodra.

írta SMR -

Szórakozás

Facebookon: ismerőseink 6 ordas nagy hazugsága

  A kamuképek és régi fotók posztolásától a tettetett műveltségig rengeteg módszer van a közösségi médián való hazudozásra. Mindannyian boldognak és sikeresnek akarunk tűnni, és ezért sokan hazudnának is… Talán…

írta KJ -