Sok előrelépéssel búcsúzunk Estoriltól!

írta Men.hu 997 views0

Igazi hullámvasút volt ez a hétvége. Legjobb idő, pole pozíció, hatalmas törés, rengeteg harc a pályán és emberfeletti csapatmunka.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Összességében próbálunk a sikerekre fókuszálni és abból építkezni a következő versenyre. Az látszik, hogy nagyon jó úton haladunk, többször voltak a mi pilótáink a leggyorsabbak (2. szabadedzésen Dusan Borkovic, és az időmérőn pole pozíciót szerző Mato Homola). Következő cél, hogy a jó eredményeket pontokká alakítsuk.

B3R_ TCR_ Estoril2 (6)

Mato Homola nagyon szép teljesítményt nyújtott a hétvége folyamán. Az első futamon 4. a másodikon pedig 8. helyen végzett. Dusan Borkovicnak kevésbé volt szerencsés. Az időmérőn összetört autójával, végül csodával határos módon vasárnap rajthoz állhatott.

B3R_ TCR_ Estoril2 (5)

A csapat hajnal 5-ig, egy emberként küzdött, hogy az este még lehetetlennek tűnő kihívást megoldja. Első futamon Dusan végül 12. helyen végzett, a második futamon egy szerencsétlen ütközés miatt nem tudta folytatni a versenyt.

B3R_ TCR_ Estoril2 (3)

Tassi Attila a mezőny legfiatalabb pilótájaként egyre jobban veszi az akadályokat. Az első két TCR International futamán szépen helytállt. A tempója megvan, a pályán lévő csatákban kell még tapasztalatot szereznie.

B3R_ TCR_ Estoril2 (2)

Izgatottan várjuk a következő futamot SPA-ban, ami egy igazi klasszikus történelmi pálya lesz rengeteg új kihívással!

B3 Racing

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!