Sármosak a kedves férfiak?! Jófiúk vs. rosszak

írta KJ 11 441 views2

Egy friss brit felmérés szerint valójában a jófiúk hódítják meg a nők szívét, nem a rosszak. Hitted volna, hogy a kedvesség többet ér macsóságnál és a szúrós tekintetnél?

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Egy friss brit felmérés szerint a jófiúk nem csak a rosszaknál, de még a jóképűeknél is sikeresebbek a nők körében. Brit és ír nőket kértek meg a felmérés során, hogy döntsék el, milyen szívesen járnának bizonyos férfiakkal, akiknek látták a képeit, és akikről történeteket olvastak, például arról hogy hogyan viselkedtek egy hajléktalannal. Egyes férfiakról például azt olvasták, hogy elfordultak, amikor meglátták a hobót és a telefonjukat nyomkodták, míg mások szendvicset vittek a koldusnak.

A jó, a rossz és a csúf

Azokat a férfiakat, akik nem voltak különösebben vonzóak, viszont önzetlenül viselkedtek a hajléktalannal, a nők többre értékelték, és szívesebben találkoztak volna velük, mint azon férfiakkal akik ugyan jóképűek voltak, de nem segítettek a kéregetőn. A nők közül csupán a megkérdezettek 8%-a randizna egy olyan pasival, aki külsőre megnyerő ugyan, de nem segítőkész.

Sármosak a kedves férfiak?! Jófiúk vs. rosszak

A kutatók szerint nem meglepő az eredmény: a nők azokat a férfiakat választották, akik a jövőben jól bánnának velük. Ők visszaírnának nekik, segítenének a házimunkában, velük maradnának az ágyban szeretkezés után, és jó apák lennének.

Arra is felhívták a figyelmet a kutatók, hogy a való életben nincs „figyelmeztető felhívás” a rosszfiúkon, azaz könnyen lehet, csak azután döbben rá egy nő, hogy a férfi kezelhetetlen vagy hanyag, mikor már randira ment vele, vagy akár ágyba is bújtak.

Sármosak a kedves férfiak?! Jófiúk vs. rosszak

Ezt is olvasd el (kattints ide)! A nők a jófiúkat ezért rázzák le: 6 szomorú igazság

Tehát megéri jófiúnak lenni?

Teljességgel, legalábbis a tanulmány szerint! Tehát ha eddig azon törted a fejedet, hogyan kelthetnéd jófiúként egy rosszfiú benyomását, akkor felesleges a játék: talán még jobban is teljesítenél a randizás terén, ha inkább magadat adnád.

Tartsd észben, hogy a kutatás szerint a megszólaltatott nők a legjobb pontokat éppen azoknak a férfiaknak adták, akik még csak nem is voltak különösebben vonzóak – a kedves jellemet jelölték meg a legszexibbnek bennük.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Hozzászólások (2)

  1. Azért szerintem ez nem ilyen könnyű… a nő felfogásától függ…meg most elé raknak egy képet meg egy szép történetet, a másikról meg egy negatív sztorit, persze hogy a normálisabbat választják, de ha élőben találkoznának külön-külön ezzel a két emberrel nagy rá az esély, hogy a jóképűbbet választják…amúgy sokszor az kell nekik hogy bunkók legyenek velük, néha hiába vagy kedves az már túl jó..hogy ez miért van így azt nem tudom, de azt igen hogy ennyiből nem lehet kiszűrni hogy melyikkel leszel sikeresebb…

  2. Szerintem a sárm nem azon múlik, hogy valaki “Jó fiú vagy rossz fiú”. Csomó minden máson múlik. Ez a cikk nagyon jól összefoglalja, hogy mitől lesz egy pasi sármos: https://www.galaxy-cosmetics.com/mitol-sarmosak-a-ferfiak-8-1-tipp

Szólj hozzá!