Pole pozíció, dobogó és értékes pontok Spaban

írta Men.hu 1 145 views0

Több sikeres eredménnyel köszönünk el a híres SPA – Francorchamps versenypályától.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Dusan Borkovic

Pénteken Dusan Borkovic többször is bebizonyította kiemelkedő versenyzői kvalitását és tapasztalatát. Délelőtt megszerezte a pole pozíciót az időmérőn, majd az első futamon hatalmas versenyben 3. helyen végzett. A szombati verseny kevésbé alakult szerencsésen a szerb pilóta számára, mert Morbidellitől kapott ütés következtében kitört a kereke, így nem tudta folytatni a versenyt a boxba kényszerült.

Pole pozíció, dobogó és értékes pontok Spaban

Mato Homola

Mato Homola rendkívül stabil és megbízható versenyzéssel mindkét versenyen 4. helyen végzett. Értékes pontokat szerzett a hétvégén. Ismét sok szép harcot vívott, de minden erőfeszítést hiába nem sikerült a dobogóra kerülni, pedig nagyon megérdemelte volna a pályán mutatott teljesítménye alapján.

Tassi Attila

Tassi Attila önhibáján kívül, de ismét sok munkát adott a szerelőknek. Szépen küzdött, több jó megoldása is volt és nagyon biztató időeredményeket futott. Az első versenyt nem tudta sajnos befejezni, az utolsó kör 11. kanyarjában jobb első defektet kapott.

Pole pozíció, dobogó és értékes pontok Spaban

Az autó irányíthatatlanná vált és a gumifalba csapódott. Nagyon rosszul nézett ki, de a szerelőcsapat egész éjszakás munkájának eredményeként, szombaton újra rajthoz tudott állni. Gyönyörűen kezdte a versenyt, megmutatott mindent, amitől izgalmas a túraautózás, kicsúszás, ütközés és hatalmas küzdelem. Sajnos a végén pályaelhagyás miatt egy áthajtásos büntetés miatt csak a 15. helyen ért célba. A helyezése nem mutatja azt a teljesítményt, amit Attila élvezetes versenyzése nyújtott.

B3 Racing

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!