Rovat: Anyagiak

Anyagiak

Így vásárolj alapruhákat – költséghatékony tippek

Az alapruhatár nyolc-tíz olyan alapdarabból áll, amely jó minőségű, tartós és biztosítja, hogy bármilyen eseményen meg tudjunk jelenni azokban. Felmerül viszont a kérdés, hogyan tudjuk ezt összeállítani, ha per pillanat egy ruhánk sincs ebből a készletből, és nem akarjuk megterhelni a pénztárcánkat. Íme, öt tipp, hogy költséghatékonyan szedd össze a legfontosabb darabokat.

írta SMR -

Anyagiak

Mit tegyél, ha nem fizet a főnököd?

A legjobbakkal is megesik, hogy néha „hiba csúszik a gépezetbe,” és kifizetetlenül marad a számlád az asztalon, de mit tegyél, ha a munkáltatód rendszeresen késik a fizuval? Hogyan fogalmazd meg…

írta KJ -

Anyagiak

Vajon tényleg gazdaggá tehet az MLM?

AZ MLM (multi-level marketing) egykor csábító pénzszerzési lehetőség volt. Manapság már lenézik, sokan csalódtak benne. Sok a kérdőjel a feltételezett módszer körül, ugyanis sokan belebuktak. Persze előfordultak olyan példák is,…

írta Arany Média -

Anyagiak

Ha hitelt vettél/vennél fel, ezt muszáj tudnod

A hitel kétélű fegyver. Használhatod jól, értelmesen, és a hasznodra válik. De figyelmetlenségből adódóan magad felé is fordíthatod, és akkor neked annyi. A válság alatt sokan megtanulták a leckét. Azonban most újraéled a gazdaság, megint előtérbe került a hitel, figyelj, mit és miért teszel! És leginkább: mennyiért, mekkora THM-el és futamidővel.

írta Arany Gábor -

Anyagiak

Így spórolhatsz többet: íme, a legjobb praktikák

Csak nagyon kevesen tudnak könnyen félretenni annyit, hogy biztos tartalékuk legyen – még kevesebben vannak azok, akik már álmaik megvalósítására teszik félre a forintokat. Te is azok közé tartozol, akiknek sosem sikerül elegendő pénzt összegyűjteni? Most eláruljuk, hogyan tudod kézzelfoghatóvá tenni a terveidet.

írta Szabó B. -