Nyáron is elegánsan! 4 divatos szett

írta Szabó B. 17 301 views0

Biztos veled is előfordult már, hogy éppen egy tikkasztó nyári napon kellett elegánsabban megjelenned, pedig a hátad közepére kívántad az öltönyödet. Sajnos van, hogy egyszerűen megkerülhetetlen a hivatalos viselet, de ha engedhetsz a feszességen, akkor az alábbi ötletek között érdemes keresgélned.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Kép forrása: www.bloglovin.com
Kép forrása: www.bloglovin.com

Elegánsan rövidnadrágban

Szerencsére nem csak nagyon laza, és nem kizárólag túl feszes nadrágokat vásárolhatunk, így aztán az arany középúton maradva összeállíthatjuk az elegáns, de mégis nyárbarát szettünket.

Az említettekre kiváló példa ez a vékony anyagú, letisztult szabású sort, amit rendkívül könnyű elegánssá tenni. A fehér ing éppen ez utóbbit szolgálja, még akkor is, ha hagyományosabb szabásvonalat választasz, nem pedig ilyen újszerűt.

A cipőt illetően meglehetősen széles skála áll a rendelkezésedre, nem muszáj mindenáron ilyen fazont választanod, bár kétségtelen, hogy ez a könnyed darab idén abszolút divatos. Arra persze ügyelj, hogy ne térdig húzd a zoknidat, sőt, az a legjobb, ha titokzoknit viselsz, ami színben mindenképpen passzoljon az öltözékedhez.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!