Rovat: Utazás

Nagyvilág

Ne turista légy, hanem utazó!

Vannak, akik egész évben arra gyűjtenek, hogy elutazzanak egy szuper és különleges helyre, ahova már hosszabb ideje vágynak. A nagy tervezés és szervezés ellenére viszont nem mindig úgy alakulnak ezek az utak, ahogyan azt elképzeltük, és csalódottan jövünk haza. Van, hogy nem a körülményekkel és a szervezéssel van a probléma, hanem azzal, hogy tipikus turistaként viselkedünk, akinek mindennel baja van. Hogyan léphetünk túl a tipikus turista attitűdön és válhatunk vérbeli utazóvá? Íme, hét tipp, amivel levetkőzheted a berögződéseket, és ezzel igazán élvezni tudod a nyaralást.

írta SMR -

Nagyvilág

Velük nem akarsz együtt utazni repülőn – vicces videó

Patrick Stewart brit színész egyszer sorban eljátszotta, milyenek az „idegesítő utastársak” a repülőgépen. A videóban láthatjuk a fickót, aki undorító, büdös kaját hoz otthonról, vagy azt, aki fejhangon végigbeszéli az egész utat… Mi is felsoroljuk azt az 5 legidegesítőbb utastársat, akivel garantáltan nem akarhatsz együtt utazni a gépen. Téged kik dühítenek fel a legjobban?

írta KJ -

Nagyvilág

Horror lesz a nyaralás, ha ezt a 6 baklövést elköveted

Összegyűjtötted a nyaraláshoz szükséges pénzt, de még nem találtad ki, hova utazz el idén nyáron? Az éves nyaralásnak fontos szerepe van az életünkben, az egész éves hajtást ilyenkor pihenjük ki, és ez lesz az az időszak, amire visszagondolva az év hátralévő részében jó érzéseink lesznek. Ha nem jól sikerül, nemcsak csalódottak, hanem mérgesek is leszünk, amiért az összespórolt pénzünket elpazaroltuk egy horrorélményre. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, számolj a lenti tényezőkkel.

írta SMR -

Nők és szex

Mi történik, ha egy pár külön nyaral?

A hosszabb nyaralások kapcsán gyakran szóba kerül, hogy sok pár stresszként éli meg ezt az eseményt. A szervezkedéssel járó feszültség, a megszokotthoz képest jóval több együtt töltött idő akár vitákat…

írta SMR -

Nagyvilág

Ezekre ügyelj, ha diákszállóban laksz

A diákszállók egyszerű és olcsó megoldások azoknak, akik büdzsébarát és fiatalos szállást keresnek maguknak utazások közben. Azonban a diákszállóknak is vannak olyan íratlan szabályai, amelyeket nem fogsz megtudni, csak tapasztalatból……

írta KJ -