Miért játszunk ismerkedéskor?

írta KJ 40 426 views0

Magad is szoktál ilyen-olyan játékokat játszani ismerkedéskor, ugye? Nem veszed fel elsőre a telefont, csak másnap felelsz az SMS-re, vagy úgy teszel, mintha elfelejtetted volna, mit mondott korábban… Néha ösztönösen próbáljuk manipulálni a másikat, és nem is tudjuk igazán, hogy miért. Itt megtalálod azt az 5 okot, melyek a leggyakrabban vezetnek az efféle kis meccsek lejátszásához randizgatás során.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

 

Miért trükközünk ismerkedéskor?Spíler vagy (vagy annak gondolod magadat)

A legkézenfekvőbb ok, hogy megtanultad, hogyan kell a másikat érzelmileg befolyásolni, és tudatosan veted be ezeket a trükköket. Ha végigolvastad az összes randigurus „szakcikket” a neten, és fejből vágod, hogy a lányok melyik „húzására” mi a lépés, akkor nem véletlenül döntesz az ilyen játékok mellett.

Ezzel akkora gond nincs is, viszont tartsd észben, hogy ami az ismerkedés elején a javadra válik, attól a lányok rövid úton falra fognak mászni. Bizony, ezek a trükkök és apró érzelmi játszadozások hosszú távon éppen ellentétes hatást érnek el – és egyszer lehet, hogy éppen egy csodálatos és elbűvölő hölgy fog otthagyni a gyerekes húzásaid miatt.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!