Melyiket választod? Gyógy-, élményfürdő vagy aquapark?

írta Szabó B. 2 421 views0

Hazánk igazi paradicsom, ha a különböző fürdőkre gondolunk. Minden korosztály számára találunk ideális lehetőséget a pihenésre, gondok legfeljebb akkor adódhatnak, ha a családtagoknak eltérők az igényeik. Hogyan dönts: élményfürdő, aquapark, vagy gyógyvizes pácolódás?

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Élményfürdő

Az élményfürdő a családok legjobb barátja, ugyanis nem csak a gyermekek számára ideális választás, de a szülők is találnak maguknak elfoglaltságokat.

Melyiket választod? Gyógy-, élményfürdő vagy aquapark?

A csemetéknek a legtöbb helyen teljesen különálló medencéket alakítottak ki, kisebb-nagyobb csúszdákkal, vízi játékokkal, és természetesen ideiglenes gyermekmegőrzőkkel, változatos programokkal, hogy a szülők akár édes kettesben is lazíthassanak néhány órát. Számukra egyébként az élményfürdő is tartogat felfedeznivalókat, a meleg vizes és úszómedencéken túl a legtöbb központ már nem dolgozik szauna és komplett wellnessrészleg nélkül.

Kiknek ideális? Az élményfürdő tehát a családok számára a legideálisabb választás, akik legfeljebb kiskamasz gyermekkel érkeznek, illetve azon pároknak lehet megfelelő úti cél, akiket nem zavar a gyerekzsivaj.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!