Megszereztük Ben Affleck edzéstervét: így gyúrt a Batman-szerepre!

írta Arany Média 8 295 views0

Bizonyára minden rajongó elképzelte már, milyen lehet Sötét Lovagként polgártársak ezreinek az életét megmenteni. Az álom most valóssággá válhat, már ami a testformálást és az izomnövelést illeti. A tényleges „bőregérré” való válásodhoz szükséged lesz néhány százmillió dollárra is. Ígérjük, ha megtaláljuk Bruce Wayne pénzügyi tanácsadóját, akkor kérünk tőle egy interjút és néhány praktikus befektetési tanácsot. De most súlyokat a kézbe, kezdődhet a szuperhősös tréning!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

0.nap

Az világosan lejöhetett a promóképek láttán, hogy Ben Affleck alaposan kigyúrta magát a szerepre. Erre nagy szüksége is volt, ugyanis a Christian Bale-féle páncélöltözék helyett sokkal klasszikusabb jelmezt kapott.

Megszereztük Ben Affleck edzéstervét: így gyúrt a Batman-szerepre!
A fekvőtámasz neked is menni fog, nem? Kezdetnek ez is elég!

A hiteles szerepformálás elérése érdekében a színész igen kemény programot követett, ami a hagyományos izomerősítő mozdulatokon kívül kardiógyakorlatokat is tartalmazott. Látva az edzéstervét, megsüvegelendő az a teljesítmény, amit véghezvitt. Mutatjuk napokra lebontva az edzésprogramját, amit bátran követhetsz te is!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!