Rovat: Sárm

Megjelenés

A nők fantáziáját ez az 5 férfitestrész indítja be

Te pontosan tudod, hogy a lányok mely részeit szereted a legjobban szemügyre venni: a fenék, a lábak, a mellek érdekelnek jobban? Azt viszont fogadjunk, hogy nem tudod ilyen biztosan, vajon a nőket mi érdekli a férfiakon: szerencsére az amerikai Illinois állami egyetem a segítségedre sietett, és közölt egy felmérést a női hallgatók kedvenc „férfialkatrészeiről”. Íme, melyik csigázza fel a legjobban a nőket.

írta KJ -

Megjelenés

Az ápolatlanságodról ez az 5 könyörgés árulkodik

Talán meg vagy róla győződve, hogy tökéletesen ápolt vagy, és te is a fejedet szoktad csóválni, amikor a csajok arra panaszkodnak, hogy a pasijuk milyen rendetlen – de biztosra is veheted, hogy te vagy a nagy kivétel? Ha az alábbi 5 kérés és könyörgés egyikét folyton el kell ismételnie a párodnak, akkor valószínűleg van még hova fejlődnöd ápoltság terén!

írta KJ -

Egészség

A rossz hajzselék 6 káros hatása

Ha gyakran használsz hajzselét, nem szabad olcsó, rossz minőségű termékekkel összekenned a fejedet. Az alábbiakban átvettünk négy olyan problémát, amit a rossz hajzselé tud okozni. Ezekre nagyon ügyelj, de ha mégsem teszed, legalább küldj egy képet magadról a szerkesztőség címére.

írta KJ -

Randevú

A kutyád mint a vonzerőd része? Igen!

Egy 2008-as felmérés szerint 20%-kal nagyobb eséllyel fogsz becsajozni, ha a kutyád veled van. Ezt a tény úgy bizonyították, hogy egy férfit ugyanabban a ruhában először kutya nélkül küldték el…

írta Szabó B. -