Még az izgalmas kapcsolat is ellaposodhat – 7 ok

írta SMR 15 157 views0

A párkapcsolatok kezdeti időszaka mindig aktív, tele van élményekkel, hiszen még minden új, érdekes a másikban, és lássuk be: ilyenkor többnyire mindenki igyekszik a legjobb arcát mutatni, magát izgalmas és különleges személyiségnek beállítani. Ahogyan telik az idő, úgy laposodhat el a kapcsolat, válhatnak unalmassá a napok. Felmerül a kérdés, hogy rosszul választottunk-e, és a párunk valójában egy unalmas ember, vagy csak nem teszünk azért, hogy a kapcsolat továbbra is tartogasson izgalmakat, és színes napokat, órákat.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Még az izgalmas kapcsolat is ellaposodhat – 7 okMár nincs új benne

Az unalom azért is jelentkezhet egy kapcsolatban, mert beállnak a szimpla hétköznapok, és a kezdeti sűrű programok után kevesebbet fordítunk arra, hogy közösen új élményeket szerezzünk.

A napok a négy fal között telnek, olvasgatunk, tévét nézünk, és nem mozdulunk ki, így kevésbé tudjuk egymást új színben, más oldalról látni.

Kérdés, hogy mire vágyunk valójában, mennyire elégszünk meg az otthon töltött, élményektől mentes élettel vagy valójában a másik az, aki nem tud nekünk izgalmas perceket okozni.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!