Magyar-horvát, német-angol és román-spanyol focimeccs – fogadási tippek

írta Henrik L. 2 328 views0

Minden héten három kiemelt, vagy érdekesnek számító focimérkőzést veszünk górcső alá, hogy sportfogadással foglalkozó olvasóink dolgát megkönnyítsük. Ezúttal: a válogatottak gőzerővel készülnek az Eb-re.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Magyar-horvát, német-angol és román-spanyol focimeccs – fogadási tippekJó formában vannak a magyar csatárok: Magyarország–Horvátország

Bernd Storck négy hónappal ezelőtt, a norvégok ellen sikerrel megvívott Eb-pótselejtezőn találkozott utoljára a teljes kerettel, és saját bevallása szerint már nagyon várta a közös munkát, valamint az első felkészülési mérkőzést. A szövetségi kapitány – akinek szerződését 2018-ig meghosszabbította az MLSZ – direkt erős válogatottak ellen akart megküzdeni az Eb előtt, és Horvátország bizony rágós falatnak ígérkezik.

Luka Modricék a 2. helyen végeztek selejtezőcsoportjukban, a 10 tétmérkőzésen 6-3-1-es mérleget produkáltak és 20-5-ös gólkülönbséget. Ez azt mutatja, hogy mindegyik csapatrész egyben van, a kezdőcsapat összértéke pedig megközelíti a 170 millió eurót, ami nagyjából tízszerese a miénknek.

Olyan sztárok lépnek pályára ellenünk, mint Luka Modric, Mario Mandzukic, Dejan Lovren, Ivan Perisic, vagy a feltörekvő Alen Halilovic. A horvátok szerdán hazai pályán fogadták Izraelt, és bár 2-0-ra győztek, a vendégek több gólhelyzetet is kialakítottak.

Nekünk sem kell feltett kézzel pályára lépnünk, ugyanis a védelmünk stabil, a támadók közül pedig Nikolics, Németh, Priskin és Böde is ragyogó formában van. Itt a remek lehetőség, hogy Storck tovább csiszolja a taktikát, és mivel a válogatottból mindenki szeretné bebiztosítani a helyét az Eb-re utazó keretbe, Gera Zoltánék számára ez a mérkőzés jóval többet jelent egy szimpla barátságos találkozónál.

Telt ház várható a Groupama Arénában, ami a mi malmunkra hajtja a vizet, ugyanakkor az erőviszonyok alapján szombaton a döntetlen is jó eredmény lenne.

A Men.hu tippje: X

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!