Kismenők, nagymenők, avagy nagy duett?

írta Arany Média 1 729 views0

A Kismenők kedves és aranyos, míg a Nagy Duett mindenki legnagyobb örömére hazai, énekhang híján lévő sztárokkal nyújt szórakoztató produkciót. Bárki bármit mond, ez a két műsor most kiemelkedik a többi közül! És miért? Lássuk csak!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Nagy Duett: két és félóra bolondozás

Immár negyedik évadjával tért vissza a TV2 népszerű show-ja, aminek a legnagyobb erénye, hogy nem akar több lenni annál, mint ami valójában. El kell ismerni, hogy nem mindenki lenne képes arra, hogy nulla hanggal, ritmusérzékkel és tánctudással kiálljon ország-világ elé. Mi például nem. Igaz, van az a pénz, amiért mindenki hajlandó bolondot csinálni magából. Na, de térjünk is a show-ra: idén a Majka-Liptai Claudia párossal vágtak neki a vásárnaponként jelentkező költséges produkciónak, ám ez az egyik gyenge pontja a műsornak.

Hiába ápolnak jó kapcsolatot a magánéletben és a zsűriasztal mögött, műsorvezető párosként – egyelőre – nem működik köztük a kémia. Jól láthatóan nem érzik egymás ritmusát, tempóját ezért időnként egymás szavába vágnak, jó pár kínos pillanatot teremtve.

A kreatív producerek elég erős mezőnyt állítottak össze. Már most ki lehet jelenteni, hogy Norbi nem csak szimpatikus, hanem bátor is, ennélfogva már most az egyik favoritja a versenynek. Kulcsár Edina a legjobb hangú versenyző, és még Berki Krisztiánt is megsajnáltuk. A celeb hiába igyekszik, láthatóan olyan területre tévedt, amelyen nem mozog igazán komfortosan. Érdemes megnézni, mert nem „agyleszívóan”, hanem humorosan képes szórakoztatni.

Kismenők: a felnőtteket is megszégyenítő kis tehetségek!

Elindult a TV2 másik nagyszabású tehetségkutatója, a Kismenők, aminek a leglényegesebb pontja, hogy nem felnőtteket, hanem csiszolatlan kis gyémántokat vonultat fel, akik nemcsak borzasztóan tehetségesek, hanem aranyosak, lelkesek, amit tényleg jó látni. Annyira tudnak örülni egy pontnak, hogy velük együtt derül a néző is.

A műsor koncepciója érdekes: a műsorvezetők – Ördög Nóra és Till Attila – afféle csapatkapitányokként is funkcionálnak. Két-két gyerek versenyzik a helyekért, az eredményt pedig a zsűri és a stúdióban lévő nézők osztályzata, szavazata dönti el.

Ami lenyűgöző, hogy a gyerekek elképesztő dolgokat képesek megcsinálni. Kiváltképp egy fiatal, tizenhat éves fiút emelnénk ki, aki saját versével lépett fel, meglepő érettséggel, ugyanis minden sorát a korát meghazudtoló bölcsességek itattak át.

Ezt is olvasd el (kattints ide)! 3 meggyőző érv, miért érdemes ellátogatni a Titanic-filmfesztiválra

Sok jó hangú és mozgású kisgyerek lelhető fel a mezőnyben. Külön dicséretes, hogy a készítők igyekeznek minimálisra venni a kiesésből fakadó fájdalmat, ugyanis mindenki kap ajándékot és pénzjutalmat, amit a saját tehetségük fejlesztésére fordíthatnak. Ami negatívum, hogy még mindig erőltetik a felesleges drámát, ugyanis ennek a műsornak nem a könnyekről és a hatásvadászatról kellene szólnia, hanem a gyermeki ártatlanságról és ártalmatlanságról. Felesleges mélyebb többlettartalom oda, ahol ennek nincs helye.

Ha mini csodákat szeretnétek látni, érdemes megnézni. Ennek sokkal több értelme van, mint egy újabb tucat tehetségkutatónak vagy valóságshow-nak.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!