Így viseld stílusosan a szövetzakót: 5 divattipp

írta KJ 13 674 views0

A szövetzakók most szezonjukat élik, és lényegében minden társasági eseményre elmennek a koktélpartiktól a családi találkozókig. De nem elég csak azt eltalálni, mert a körítés is számít. Íme, tippjeinek nadrág, cipő, póló és kiegészítők terén, 5 pontban!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Így viseld a szövetzakót: 5 divattipp1. Az egyszerű kiszerelés

Ha lazán és nemtörődöm módon akarod hordani a zakót, akkor vegyél fel hozzá egy pólót és farmert. Nem a lógós, rapper-farmerre, hanem a jól szabott és szűkebb farmerekre gondolj.

Bármelyik farmer mellett is döntesz, nem szabad úgy érezned, hogy lógnak rajtad a darabok.
Válasz egy slim fit kategóriába helyezett ruhadarabot, és maradj távol a koptatott vagy szaggatott daraboktól!

Mikor pedig póló után nyúlsz, keress egy minőségi, és divatos mintával ellátott darabot – ne úgy nézz ki, mint aki a pizsamájára kapta rá a blézert!

Cipőnek válassz egy elegáns bőrcipőt, vagy egy divatos, de nem túl cicomás félcipőt.

2. A hipszter verzió

Ha szeretsz merészebben öltözködni, akkor színes nadrág és egy hétköznapi tornacipő megfelelő kihívást jelenthet.

Egy fehér öltönypulóver és piros nadrágok merésznek hangozhatnak, főleg egy pár tiszta, klasszikus tornacipővel – de miért is ne?

Ha ezt a felállást figyelemfelkeltő kiegészítőkel és egy lázadó hajstílussal kombinálod – esetleg mellé a divatos, zabolátlan arcszőrzetet is bevetve –, akkor te leszel a romkocsmák sztárja.

3. Kiegészítők

A kiegészítők biztosítják az embereket arról, hogy értesz a részletekhez. Használd a zakót egy biztonságos alapként, amely mellé odatehetsz egy ritka nyakkendőt, vagy egy textilzsebkendőt a zsebedbe.

Választhatsz passzoló színeket is, mint egy piros, kockás zsebkendőt, és hozzá egy vörös nyakkendőt.

Így viseld a szövetzakót: 5 divattipp

4. Egy szín

Nézd meg pl. Ryan Reynoldsot ezen a fotón! Ez stílusos, ám megfelelő módja az egyediségnek. Egyetlen semleges színvilághoz igazítani a teljes szettedet érdekes kísérlet lehet, ha elkerülöd az olyan durva megoldásokat, mint a full szürke, vagy a teljes fekete megjelenés.

5. Mi legyen a zakó alatt?

A legtöbben a galléros ingekben gondolkodnak, de az igazság az, hogy bármi mehet. Pólók, atléták, melegítők, de még kapucnis pulcsik is passzolhatnak a szövetöltönyök alá. Ha nagyon merész vagy, akkor keress provokatív és színes, esetleg egyenesen kavalkádos érzést keltő mintákat!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!