Így viseld ízlésesen a rövidnadrágokat

írta Szabó B. 23 757 views0

Végre itt a nyár, örülhetünk a forróságnak és a rövidülő ruháknak. De hogyan öltözhetünk fel akkor, ha valóban tombol a hőség? Egyértelmű, hogy a rövidnadrágunk után nyúlunk, ám nem mindegy, miként viseljük ezt a hasznos, de néha igen problémásnak bizonyuló alapdarabot.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Kép forrása: champagnechivalry.com
Kép forrása: champagnechivalry.com

Elegáns is lehet

Ha idáig kételkedtél abban, hogy egy rövidnadrágot elegánsan is lehet viselni, akkor íme, itt a tökéletes példa az állításod megcáfolására. Sokan azért tartanak ettől az összeállítástól, mert félnek tőle, hogy túlságosan is kifinomultnak tűnnek, de nem alapszabály, hogy csak és kizárólag világos árnyalatokra és feszes fazonokra lehet építeni a megjelenést.

Ha inkább a sötétebb színeket kedveled, akkor máris nem tűnsz majd olyasvalakinek, aki most szabadult a kifutóról. Ennél a szettnél a nem túl feszes, egyenes szárú rövidnadrág térd fölé ér, csíkozásának köszönhetően kellően lazának tűnik, s ezt még jobban kiemeli a hófehér póló. Az elegáns vonalat nagymértékben az öltönykabát képviseli, a furcsábbnál furcsább cipők pedig idén alapvetőnek tűnnek.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!