Így vásárolj alapruhákat – költséghatékony tippek

írta SMR 42 258 views0

Az alapruhatár nyolc-tíz olyan alapdarabból áll, amely jó minőségű, tartós és biztosítja, hogy bármilyen eseményen meg tudjunk jelenni azokban. Felmerül viszont a kérdés, hogyan tudjuk ezt összeállítani, ha per pillanat egy ruhánk sincs ebből a készletből, és nem akarjuk megterhelni a pénztárcánkat. Íme, öt tipp, hogy költséghatékonyan szedd össze a legfontosabb darabokat.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Így vásárolj alapruhákat – költséghatékony tippekHosszabb idő

Először is ne kapjon el a hév, ha megjött a kedved egy profi alapruhatár összeállításához, mert a „hirtelen felindulásból elkövetett vásárlással” lehet a legtöbbet bukni. Vagyis ne indulj neki az első plázának és kezdd el gyorsan összeválogatni a különféle alapdarabokat, hanem fogadd el, hogy ez egy hosszabb menet lesz.

Ha eddig elvoltál ezek nélkül a ruhák nélkül, akkor még bírd ki egy ideig, és ütemezd be a kinézett ruhák megvásárlását hosszabb időre. Írj egy listát arról, mire lenne szükséged, és ezeket szépen sorban szerezd be. Havonta vagy kéthavonta, ahogyan a lehetőségeid engedik, vegyél meg a listáról valamit, és ettől kezdve vigyázz a ruháidra.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!