Így tuti megbízik benned a nő: ilyenek a tökéletes férjjelöltek

írta Szabó B. 4 803 views0

Ha végre komoly kapcsolatra vágysz, akkor bizonyára pont eleged van az egyéjszakás kalandokból, a megbízhatatlan nőkből. De hogyan találhatod meg a nagy őt? Szerencsére a gyengébbik nem tagjai is keresnek tipikus vonásokat, amikből tudják: ebből a jelöltből bizony tökéletes férj válhat!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Gyerekszeretetből jeles

Gyerekszeretetből jeles

…vagy legalább családközpontúságból. Sok felnőtt férfi egészen addig nem bír mit kezdeni a kisbabákkal, amíg nem lesz saját gyermeke, de ezzel nem is feltétlenül van baj. Leendő barátnőd úgyis azt figyeli, hogyan állsz a család kérdése elé: ha teljesen elveted a lehetőségét a megállapodásnak, a családalapításnak, akkor nyilván nem szerzel pluszpontot a komolyság szintjén.

Ugyanez a helyzet, ha még mindig ragaszkodsz a legénylakásodhoz, ahhoz, hogy autót vegyél ház helyett, vagy, hogy Ibizán tölthesd a következő fergeteges nyaralásodat (kizárólag a haverjaiddal). Ezzel szemben, ha arra utalsz, mutatsz biztató jeleket, hogy a család és a felnőtt kapcsolat fontos számodra, már jó úton jársz a komoly barátnő megszerzése felé.

Ezt is olvasd el (kattints)! Az alfahímek 6 ismérve: melyik tulajdonság hiányzik belőled?

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!