Horror lesz a nyaralás, ha ezt a 6 baklövést elköveted

írta SMR 10 697 views0

Összegyűjtötted a nyaraláshoz szükséges pénzt, de még nem találtad ki, hova utazz el idén nyáron? Az éves nyaralásnak fontos szerepe van az életünkben, az egész éves hajtást ilyenkor pihenjük ki, és ez lesz az az időszak, amire visszagondolva az év hátralévő részében jó érzéseink lesznek. Ha nem jól sikerül, nemcsak csalódottak, hanem mérgesek is leszünk, amiért az összespórolt pénzünket elpazaroltuk egy horrorélményre. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, számolj a lenti tényezőkkel.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Horror lesz a nyaralás, ha ezt a 6 baklövést elkövetedNem ellenőrzöd a szállást…

Egyre többen szerveznek egyéni utakat, amivel az utazók csökkenteni akarják a költségeket, ilyen esetben viszont fokozottan figyelni kell arra, hol szállunk meg. Nem elég a szállás által közzétett képeket és leírásokat megnézni, némi utánajárás is szükséges ahhoz, hogy ellenőrizzük, valóban azt fogjuk-e kapni, amit ígérnek. Különben lehet, csótányokkal ébredsz majd, esetleg eltűnik pár cucc, némi pénz, ha nem vagy elég körültekintő a témában.

Mindig olvasd el, mit írnak egy szállásról a különféle fórumokon, valamint a google map segítségével egy utcaképet sem árt megnézni, hogy lásd, milyen környezetben fogod tölteni a napjaidat. Azt se felejtsd el, hogy ellenőrizd, milyen távolságra van a kiválasztott szállás azoktól a helyektől, nevezetességektől, amiket szeretnél megnézni, illetve hogyan tudod ezeket onnan megközelíteni.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!