Hogy a blogod olvasottabbá váljon, íme 6 kattintáshozó tipp

írta SMR 3 125 views0

A nagy bloghullámok nem most kezdődtek, de sokan vannak, akik még csak most indítanak saját oldalt. Írhatsz vélemény- vagy egoblogot, vezethetsz tematikus oldalt is, a céljaid között nagy valószínűséggel az is szerepel, hogy sokan olvassák az írásaidat. Az igényesen megírt szövegek és a változatos tartalom mellett időt kell szánnod arra is, hogy megfelelően reklámozd a blogodat, amire ingyen vagy kisebb anyagi befektetéssel is lehetőséged van. Ha élsz a lenti kattintásbarát tippekkel, új olvasók érkezhetnek a blogodra.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Személyes láthatóság

Személyes láthatóság

Sokan névtelenül írnak blogot, vagyis nem vállalják teljes névvel és arccal az írásaikat, ami sok esetben érthető. A névtelenség megvédhet különféle támadásoktól, segíthet abban, hogy az olvasók a szövegekre koncentráljanak, azokra reagáljanak, ne pedig a te személyedet elemezzék.

Ez a láthatatlanság sokszor viszont oda vezet, hogy a blogger névtelenül is rejtőzködni kezd, fél a lebukástól, ami erős hátráltató tényező lesz az olvasottság tekintetében. Vállald a blogodat, népszerűsítsd, tedd láthatóvá, ez az első szabály, de ezt névtelenül is megteheted.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!