Ha sokáig volt szingli, de te meghódítanád, erre készülj fel

írta BE 3 513 views0

Meghódítanál egy olyan nőt, aki sokáig volt szingli? Csak bátorítani tudunk, azonban a következőkre készülj fel! Nehéz dió lesz!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Idő kell ahhoz, hogy megszokja a figyelmet, amit kap tőled

Idő kell ahhoz, hogy megszokja a figyelmet, amit kap tőled

Ne lepődj meg, ha gyakran nélküled hoz döntéseket, és sokszor megfeledkezik arról, hogy beavasson bizonyos dolgokba. Nem azért teszi, mert nem számít a véleményed és eszébe se jutsz egész nap: egyszerűen arról van szó, hogy megszokta, hogy csak magára számíthat, legyen szó egy elromlott mosógépről, egy eldugult vécékagylóról vagy a legutóbbi tüdőszűrés eredményéről.


Valószínűleg nem ugrik fejest a kapcsolat különböző fejezeteibe se, az első csóktól az összeköltözésig: nem mintha nem érdeklődne irántad komolyan és ne akarná elkötelezni magát, hanem csak idegen, ismeretlen érzés számára a figyelem, amelyben részesíted, és idő kell ahhoz, hogy megszokja mindezt. Nyugi, ha akklimatizálódott, ő lesz a legelkötelezettebb híved!


Jól teszed, ha felkészülsz arra, hogy a barátai védelmezni fogják a csajt, mintha egy törékeny virágszál volna. Nem szokták meg, hogy mással látják őt, így aztán először meg akarnak ismerni, hogy biztosak lehessenek abban, tisztelettel állsz a kapcsolathoz.

Ezt is olvasd el (kattints)! 7 illetlen mondat, amivel vérig sértesz egy szingli csajt

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!