Felkészültetek erre a 3 izgalmas BL-összecsapásra?

írta Arany Média 2 062 views0

Túl a nyolcaddöntő izgalmas összecsapásain, lélekben már készülhetünk is az izgalmas folytatásra. A Királyi Gárda Németországba utazik, a katalánok hazai földön vívják meg a két felvonásos „viadalt”, míg a bajor hősök a portugálok vendégszeretetét élvezhetik.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

1. Bayern München–Benfica: kényelmes foci vagy nagy harc?

Kétség sem férhet hozzá, hogy a legjobb tizenhat között az „örökös” német bajnok szolgáltatta a legtöbb beszédtémát, ugyanis hiába biztosították be (papíron) már Torinóban a továbbjutási esélyeiket, az Allianz Arénában meglepő módon 75. percig nem találták a saját játékukat. Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy az „Öreg Hölgy” csodát visz véghez, hiszen 4-2-es összesítéssel mehettek volna tovább.

Felkészültetek erre a 3 izgalmas BL-összecsapásra?

A bajor „bőrnadrágosok” végül Pep Guardiola bravúros cseréinek és a közönség lankadatlan buzdításának köszönhetően előbb kiharcolták a hosszabbítást Thomas Müller 91. percben lőtt góljával, majd a kétszer negyedórás többletjátékidőben még kettőt vágtak a zebráknak, így végül 6-4-es összesítéssel „regisztrálták” magukat a legjobb nyolc közé. Nem mondhatni, hogy Fortuna a kegyeibe fogadta volna a német hősöket, ugyanis az örökös mumusnak számító Benficát kapták ellenfélként a negyeddöntős párosításban.

Bár a portugál klubcsapat kereterősség szempontjából messze elmarad a müncheni együttestől, ám láthattuk, hogy a Bajnokok Ligájában bármi megtörténhet. A Juventus mérkőzéséhez hasonló taktikus és hajtós összecsapást várunk.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!