Ezért nincs párod… a személyiségtípusod alapján

írta BE 13 837 views0

Mindenki életében van egy pont, amikor menthetetlenül rákattan a híres Myers-Briggs személyiségtípusok (kattints ide, ha te is „rá akarsz kattanni”) komplex mozgatórúgóira. Persze, az sem titok többé, hogy ki miért marad jó eséllyel sokáig szingli a személyiségtípusa alapján.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

ESFJ

Azért vagy még mindig egyedül, mert és észre sem veszed, mennyire szeretsz szenvedni, és ezért folyton olyan emberekbe szeretsz bele, akik képtelenek viszonozni az érzelmeidet. Mikor leszel végre boldog kapcsolatban? Ha találsz valakit, aki teljesen rendben van magával, és képes érzelmileg is kötődni.

ESTP

Szingliséged oka egyszerű: szeretsz fűvel-fával ágyba bújni, nehezen adod fel a függetlenségedet, és ezt persze kevesen tolerálják. Mikor csajozol be végre? Ha kezd lelkifurdalásod lenni amiatt, hogy az ISFJ-szeretőd milyen gyakran mossa ki a szennyesedet és főz neked kaját, és – mintegy kárpótlásul – ezért randira hívod szegényt.

ENTJ

Azért vagy szingli, mert elképesztően elvont, magas elvárásaid vannak, aminek senki ember fia nem tud megfelelni. És amúgy is: ha tehetnéd, magaddal házasodnál össze, mert mégis csak te tudod, mit hogy kell csinálni… Mikor lesz barátnőd? Amikor praktikusnak és célszerűnek érzed, hogy legyen, mert – logikusan mérlegelve a dolgokat – hasznod származik ebből.

Ezt is olvasd el (kattints)! 7 tény, amire jó, ha minden szingli emlékezteti magát

Randi

ENFJ

Senkid nincs épp, mert a legutóbbi kedvesedet teljesen kicsináltad, kizsigerelted, és a szerencsétlen már nem volt képes jobban „megnyílni” előtted. Mikor lesz újra valakid? Ha elmész egy Nagy Ő-típusú műsorba, és megnyered.

INTJ

Azért érzed magad épp marhára egyedül, mert addig elemezgetted a társasági interakciók különféle értelmezési tartományait, amíg rájöttél arra, hogy a lehető legjobb, ha egy az egyben elkerülöd az ilyesmit. Mikor lesz valakid? Ha egy határozott és elszánt ENFP addig követ, amíg el nem fogadod, hogy igazából jártok…

Randi

ESFP

Azért nincs se kutyád, se macskád, mert a múltban összeszűrted a levet boldog-boldogtalannal, és rettenetesen unod már ezt az egészet. Mikor lesz megint valakid? Bármikor, amikor csak kedved szottyan hozzá, elvégre ki tudna neked ellenállni?

ESTJ

Miért kényszerülsz egyedül tölteni az ünnepeket? Mert az a néhány bölcs jótanács, amivel a legutóbbi párodat elláttad az életével kapcsolatban, egy csöppet – hogy is mondjuk – sértőre sikeredett. Mikor lesz végre valakid? Ha találsz egy Anastasia Steele-karakterű csajt, akinek minden vágya, hogy megmondják neki, hogy mit csináljon.

ENFP

Azért nincs senkid, mert csak rövid ideig vagy képes egy dologra koncentrálni, és fogalmad sincs, mit is akarsz valójában. Minden oké, csak dönteni ne kelljen, ugye? Mikor lesz valakid? Akkor, ha találsz egy embert, aki képes hosszabb időre is lekötni a figyelmedet.

INFJ

Szingli vagy jó ideje, mert képtelen vagy megbízni másokban. Ez így nehezen fog menni. A kiutat ebből az jelenti, ha egy régi-régi barátoddal, akivel már pár titkot is megosztottatok egymással, összejöttök, és szerelemre lobbantok egymás iránt.

ISTJ

Azért nincs senkid, mert nem vagy egy nagy társasági ember, márpedig sikerült ügyesen meggyőznöd magadat arról, hogy a csajok csak nagydumás fickót akarnak maguk mellett látni. Mikor lesz végre párod? Ha végre eléred azt a kort, hogy az emberek épp annyira otthonülővé válnak, amennyire te az voltál az elmúlt két-három évtizedben…

Randi

INFP

Magadra maradtál, mert mindig túlidealizálod a partneredet, és hatalmasat koppansz a végén, amikor kiderül a pőre valóság. Akkor törsz ki végre az ördögi kö9rből, ha találkozol egy másik lúzerrel, aki szintén Nicholas Sparks-regényként képzeli el az életét.

ISTP

A gond, amiért senkid nincs, főként az, hogy csak különféle kétes társkeresőkön nyomulsz, és nm nagyon ismerkedsz más platformokon. Ez akkor fog változni, ha egy határozott ESFJ a párodként mutatkozik be a családod és a barátaid előtt, mielőtt még alkalmad volna tiltakozni. 

ISFJ

Mi a baj, amiért hosszabb ideje senkid sincs? Mert a laza, gondtalan figurákhoz vonzódsz, akik tizedannyira se veszik komolyan a kapcsolatot, mint te. Mikor lesz ebből orgonaszó és madárcsicsergés? Ha az őrült ESTP, akivel legutóbb kavartál, végre megérik arra, hogy elkötelezze magát melletted.

Randi

ISFP

Miért is vagy egyedül? Igazából azért, mert még senkit sem találtál, aki fontosabb számodra, mint a kedvenc esti sorozatod. Ez akkor fog változni, ha valaki eléggé felkelti a figyelmedet ahhoz, hogy kirángasson egy kicsit a csigaházából. 

INTP

Azért vagy magányos, mert… az elmúlt három hónapban ki sem dugtad az orrodat a lakásból. Társat legfeljebb akkor fogsz találni, ha rábukkansz egy hozzád hasonló őrült fazonra a World of Warcraften, aki nem várja, hogy bulizni járjatok vagy együtt sportoljatok. Igaz, miért is várná…? 

ENTP

Miért vagy szingli? De hát nem is vagy szingli! Valószínűleg több párkapcsolatodat van, csak épp megfeledkeztél róluk. Mikor változik a helyzet? Ha az INFJ-feleséged felkutatja, hogy hol vagy, és tudni akarja, hogy mit csináltál az elmúlt hat évben. 

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!