Értelmes nőkre vágysz? Tippek a könyvtári flörtöléshez

írta KJ 5 449 views0

Ne temesd a jó időket csak azért, mert beütött a vizsgaidőszak. A zh-kra és a szóbelikre való lázas készülődés is éppen annyi lehetőséget ad egy kiadós csajozásra, mint a többi nap évközben. Nem hiszed? Akkor adunk néhány remek tippet, hogyan csajozz a könyvtárban. Többszáz dögös egyetemista lány vár rád!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Értelmes nőkre vágysz? A könyvtári flörtölésrőlA könyvek a barátaid

Bármilyen furcsán is hangzik, de ez az az alkalom lesz, amikor egy vastag szakkönyvvel akár még fel is csíphetsz egy leányzót! A vizsgákra készülve még a particicák is kénytelenek unalmas szakirodalom után kutatni a polcokon, és ha valaha jártál például a fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban a vizsgák alatt, akkor tudod, hogy egy-egy népszerű könyvet egyszerre hatan olvasnak, akár még a radiátorokon is helyet foglalva.

Ilyenkor, ha épp nálad van egy fontos könyv, amire szüksége lehet a lányoknak, akkor máris van egy „jégtörő” a kezedben; sőt, akár arra is okod adhatsz ezzel, hogy a lányok maguk keressenek meg téged. Azt pedig igazán nem fogják bánni, ha a kérdéses könyv egy jó kiállású, sportos legénynél lesz…

Ilyenkor ne pironkodj, kezdeményezz beszélgetést, és a végén mindenképpen kérd el a hölgy számát! Ne feledd: nem a legújabb joghallgatói vizsgaszokásokról akarsz érdeklődni, hanem ismerkedni szeretnél.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!