Rovat: Otthon

Egészség

Egy kutya árthat az ember egészségének?

Senkit nem akarunk lebeszélni arról, hogy ölelgesse, szeretgesse a kutyáját, sőt! Még a babáknak is jót tesz az állat jelenléte, legalábbis ellenállóbbak lesznek az allergénekkel szemben. De mégsem árt mértéket tartani, ugyanis akadnak veszélyes fertőzések, amik állatról emberre terjednek.

írta Szabó B. -

Életmód

Modern fürdőszobák férfiaknak

A főként minimalista stílusra építő, letisztult fürdők sokkal jobban passzolnak a férfias, agglegénylakásokhoz, mint egy családi fészekhez. Persze akkor is érthetőek az újszerű elvárásaid, ha meglett apukaként szeretnél legalább pár perc nyugalmat… Ilyen fürdőszobában nem lesz gond a lazítás!

írta Szabó B. -

Életmód

Így kell vigyázni a házi kedvencre hőségben: 5 bevált tanács

Szomorú látvány ilyenkor a házi kedvenc: bedobja a törülközőt, és egész nap a hűvös konyhakövön hever. Kínálhatod a kedvenc falatjával, vagy bármi egyébbel, érdektelenül néz majd rád. Mit tehetsz azért, hogy valamivel kellemesebbé tedd a blöki életét ebben a nagy melegben? Olvasd el 5 bevált tippünket, és a kutyád hálás lesz!

írta KJ -

Életmód

Olcsó, kreatív és rémegyszerű: így dobd fel az erkélyedet

Ha körbenézünk a környékünkön, nem kevés elhanyagolt erkélyt látunk; sokan használják az erkélyt lomtárként, ahova kidobálják a lakásban feleslegessé vált tárgyakat, pedig ha szépen és igényesen lenne berendezve, egy külön helyiségként is szolgálhatna, főleg nyáron, ahova reggel kiülhetünk kávézni, este pedig pihenni egy kicsit. Fogadhatjuk ott a barátainkat vagy romantikázhatunk a párunkkal is. Minimális anyagi befektetéssel, némi kreativitással a leglepusztultabb erkélyt is fel lehet újítani egy délután alatt. Íme, 7 tipp, hogy az erkélyed az egyik kedvenc helyiségeddé váljon idén nyáron.

írta SMR -

Életmód

Ez neked is bejön: szürke a lakberendezésben

Az elmúlt időszak egyik legközkedveltebb irányzata szerint kifejezetten ajánlatos a szürkét használni a lakberendezésben. Ez az árnyalat nagyban dominál a festékek világában, de természetesen a bútorokat illetően is komoly szerephez jutott.

írta Szabó B. -

Életmód

Kreatívan kialakított kutyafekhelyek a lakásban

A család kedvenceinek nem lehet elég méltó helyet találni a lakásban. Egyesek beérik az egészen egyszerű, ám praktikus és hasznos, hordozható kutyafekhelyekkel, mások azonban ennél jóval magasabbra teszik a lécet. Lássuk az izgalmas inspirációkat!

írta Szabó B. -

Életmód

Hálószoba agglegényeknek – 5 inspiráció

Nem kell az embernek ahhoz feltétlenül lecövekelnie valaki mellett, hogy stílusos és otthonos lakásra tegyen szert. Tény, kell némi ízlés és hozzáértés ahhoz, hogy csodás legyen a berendezés és az összhang, de az alábbi példák láttán egész biztos, hogy neked is akad néhány megvalósításra váró ötleted.

írta Szabó B. -