Rovat: Életmód

Egészség

Egy kutya árthat az ember egészségének?

Senkit nem akarunk lebeszélni arról, hogy ölelgesse, szeretgesse a kutyáját, sőt! Még a babáknak is jót tesz az állat jelenléte, legalábbis ellenállóbbak lesznek az allergénekkel szemben. De mégsem árt mértéket tartani, ugyanis akadnak veszélyes fertőzések, amik állatról emberre terjednek.

írta Szabó B. -

Életmód

Mogyoróvajas süti – sportolóknak és édesszájúaknak

A mogyoróvaj egy alapvető táplálék az édesszájú sportolóknak, hiszen tele van fehérjével, krémes, könnyű és még finom is. Persze nem mindegyik cukros, sőt sós verziók is akadnak. Az édes fajta mogyoróvajból viszont remek süteményt lehet készíteni, mégpedig az itt álló recept alapján.

írta KJ -

Életmód

Modern fürdőszobák férfiaknak

A főként minimalista stílusra építő, letisztult fürdők sokkal jobban passzolnak a férfias, agglegénylakásokhoz, mint egy családi fészekhez. Persze akkor is érthetőek az újszerű elvárásaid, ha meglett apukaként szeretnél legalább pár perc nyugalmat… Ilyen fürdőszobában nem lesz gond a lazítás!

írta Szabó B. -

Életmód

5 ínycsiklandozó étel a Balatonon, ami ne hagyj ki!

A Balaton halételeiről, a borokról és a frissítő sörökről híres. Ha legnagyobb tavunknál, és egyben a leglátogatottabb hazai turistacélpontnál jársz, akkor ne felejtsd el az alábbi ételkülönlegességek egyikét megkóstolni vagy elkészíteni!

írta KJ -

Életmód

Így kell vigyázni a házi kedvencre hőségben: 5 bevált tanács

Szomorú látvány ilyenkor a házi kedvenc: bedobja a törülközőt, és egész nap a hűvös konyhakövön hever. Kínálhatod a kedvenc falatjával, vagy bármi egyébbel, érdektelenül néz majd rád. Mit tehetsz azért, hogy valamivel kellemesebbé tedd a blöki életét ebben a nagy melegben? Olvasd el 5 bevált tippünket, és a kutyád hálás lesz!

írta KJ -

Életmód

Olcsó, kreatív és rémegyszerű: így dobd fel az erkélyedet

Ha körbenézünk a környékünkön, nem kevés elhanyagolt erkélyt látunk; sokan használják az erkélyt lomtárként, ahova kidobálják a lakásban feleslegessé vált tárgyakat, pedig ha szépen és igényesen lenne berendezve, egy külön helyiségként is szolgálhatna, főleg nyáron, ahova reggel kiülhetünk kávézni, este pedig pihenni egy kicsit. Fogadhatjuk ott a barátainkat vagy romantikázhatunk a párunkkal is. Minimális anyagi befektetéssel, némi kreativitással a leglepusztultabb erkélyt is fel lehet újítani egy délután alatt. Íme, 7 tipp, hogy az erkélyed az egyik kedvenc helyiségeddé váljon idén nyáron.

írta SMR -

Apa szerep

Ne váljon erőszak áldozatává! Ezekre figyelmeztesd!

Ha a mai világban nyugodt szívvel engeded el bulizni a lányodat, nos, jó neked: az alábbi tanácsokkal viszont biztosan lásd el őt, mielőtt egyedül megy az éjszakába! Itt megtalálod azt az 5 tényezőt, ami alapján az erőszakolók ki szokták választani az áldozataikat, és amiket egy lánynak mindenképpen el kell kerülnie.

írta KJ -