Rovat: Sport

Egészség és sport

Orvosi tanácsok, hogy jobban menjen a futás

Dr. Jordan Metzl könyve az egészséges és sérülésmentes futásról, a Running Strong számos olyan fontos dologra világít rá, amely hasznos lehet bárki számára, aki szeret, vagy éppen szeretne futni. Az alábbiakban a futást vizsgáló szakember tanácsait olvashatod.

írta BE -

Egészség és sport

Hogyan fussunk esőben?

Városi maratonra készülsz, vagy fitt akarsz lenni? Ezek remek célok, de nem sokra fogsz menni, ha pár csepp víz eltántorít ettől… Esőben futni nem katasztrófa, és ha ilyesmire adod a fejed, akkor itt találsz néhány tippet, hogy biztonságosan fuss zuhé közben is.

írta KJ -

Egészség és sport

Így válassz küzdősport-felszerelést

Bokszkesztyűt, bokavédőt vagy bandázst venni drága mulatság is lehet, és néha nem könnyű navigálni a sok-sok selejt, elnyűtt vagy aukciós portálon lőtt termék között. Mivel a te (és természetesen az ellenfeled) biztonsága az első minden küzdősportban, ezért érdemes figyelembe venni az alábbi szempontokat, mikor sportfelszerelést választasz magadnak.

írta KJ -

Egészség és sport

5 bevált tipp, hogyan eddzél melegben

Nyilván nem arra akarunk rávenni, hogy 40 fokban indulj el fekvőtámaszozni a forró betonra, viszont ha a melegben is van igényed a mozgásra, akkor neked is vannak lehetőségeid. Itt találsz 5 remek és bevált tippet arra, hogy a melegben is tudj edzeni.

írta KJ -

Sport

13 érdekes tudnivaló Conor McGregor MMA-harcosról

Conor McGregor nehéz körülmények között nőtt fel Dublin külvárosában, és volt idő, amikor nyomorgott. Ma a világ leggazdagabb MMA-harcosa, saját fanatikus követőtábora van, és jó eséllyel az Instagram egyik legnépszerűbb…

írta KJ -

Egészség és sport

Ez motiváljon: Sergio Oliva kitartása példamutató

Sergio Oliva, a három éve elhunyt kubai testépítő egy valódi mítosz volt – ez volt angol beceneve is, „the Myth”. Oliva hihetetlen fizikumáról ezernyi fotó kering, melyekről hiába próbálták bizonyítani, hogy montázs, vagy hazugság. Ő volt az egyetlen testépítő, aki képes volt megverni Arnold Schwarzeneggert annak csúcsformájában, és az egyetlen súlyemelő, akiről a „Terminátor” beismerte: Oliva bármikor képes lett volna őt lenyomni.

írta KJ -

Egészség és sport

Hogyan válassz cipőt küzdősportra?

A küzdősportokra nem egyszerű felszerelést választani, de nem is lehetetlen. Tudd, hogy mit akarsz, és nem fogsz mellélőni! Mint minden sportcélra választott ruhadarabbal, a cipőknél is tudnod kell, mi célból…

írta KJ -