Colin Farrell így edzett és diétázott a True Detective miatt

írta KJ 6 142 views0

A befutott ír színész okkal kapja meg a lövöldözős, bérgyilkosokat és kémeket bemutató filmek főszerepeit. Farrell szomorú főhősarca passzol ezekhez a történetekhez, és ráadásul nem kíméli magát, ha sportolnia kell egy-egy szerep miatt. Ha érdekel, hogyan edzett a True Detective című krimisorozatra, olvasd el alább, mit nyilatkozott a trénere egy férfi hírportálnak.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Ana Novakovic, aki Farrell edzéséért felelt, a következőket mondta el közös céljaikról:

A lényeg a kemény erőnlét kialakítása. Erőre és kitartásra van szükség, és ehhez is igazítottuk Farrell étrendjét.

Amikor a filmre készült, kevés zsírt tartalmazó, tápláló ételeket fogyasztott: halat, csirkét, barna rizst és zöldségeket. Edzője nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megfelelő mennyiségű vizet is fogyasszon.

A színész változatos edzést folytatott.

Igyekeztünk új kihívások elé állítani őt minden alkalommal

– mondta el Novakovic.

Colin Farrell

(Fotó: www.socialitelife.com)

A fejlődés eléréséhez lényeges, hogy a test ne tudja, mire számíthat a következő alkalommal.

Farrel elsősorban a következő rutint követte. Rendszeres futások és erőnléti gyakorlatok mellett padon való mellnyomást végzett hatos szettekben, 30, majd 25, 15, 25 és végül 20-as ismétlésekkel. Ezek között direkt nagyon rövid ideig pihent.

Következőnek kézi súlyzókkal való karhajlítást végzett, ugyanezekben a szett- és ismétlésszámokban. Novakovic szerint itt is ügyeltek, hogy a különböző gyakorlatok között nagyon kevés időt pihenjen a színész. Így sokkal több zsírt égetett el, és növelte az állóképességét.

Colin Farrell
Colin Farrel a Bosszútól fűtve (Dead Man Down) forgatásán sem volt rossz bőrben (fotó: www.dailymail.co.uk)

Novakovic elmondása szerint előszeretettel végez medicinlabdás gyakorlatokat klienseivel. Farrell ebből is kivette a részét, és medicinlabdás felüléseket, illetve labdákon való fekvőtámaszokat végzett.
Utolsóként Farrell hasizmát dolgoztatták meg. A True Detective főszereplőjét nem kínozta túl edzője az ismétlésszámokkal és az időzítéssel: egyszerűen minden alkalommal addig tartotta magát a pozícióban, amíg össze nem rogyott.

Hozzá kell tennünk, hogy nyilván nem csak ez volt a teljesen edzésterv, hiszen maga az edző is elmondta, hogy változatos gyakorlatokat végeztek. Ezek mellett a számára kiválasztott kiegészítőkről sem beszélt.
Persze nem várhatjuk el, hogy mindent megosszon olvasóival – elvégre egy profi edzőnek is lehetnek titkai!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!