Balhék a brazil focivilágbajnokságon

írta Arany Média 791 views0

Az utolsó pillanatban is sikerült a nemzeti válogatottaknak beszédtémák sokaságával szolgálniuk. Sőt, Kamerun és Hollandia válogatottja mellett Jennifer Lopez-nek is sikerült felkevernie az állóvizet.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Kérdésessé vált Samuel Eto’o-ék világbajnoki részvétele

Döbbenet! A kameruni válogatott nem szállt fel a Brazíliába tartó magánrepülőgépre.

A világ egyik legjobb csatárát, Samuel Eto’o-t is a soraiba tudó nemzeti tizenegy a legfrissebb hírek szerint azért nem indult még el a 2014-es világbajnokság helyszínére, mert a szövetséggel továbbra sem tudtak megegyezni a prémiumokkal kapcsolatban. 

Ezeket a pluszpénzeket az ilyen rangos világeseményeken több dologért is ki szokták osztani. Általában díjazzák a pontszerzést, a győzelmet, a továbbjutást, de még a döntetlent is.

A tiltakozások már odáig fajultak, hogy a legutóbbi felkészülési mérkőzésen nem húzták fel a nemzeti színű lobogót a kameruni miniszterelnök előtt. 


(Fotó: fansshare.com)

A holland táborban is áll a bál

A holland-válogatott berkein belül nem a pénz okozott kisebb konfliktust, hanem két meghatározó játékos kakaskodása. Történt ugyanis, hogy egy edzésen a Bayern München világklasszisa, Arjen Robben nehezményezte, hogy honfitársa, a Feyenoord futballozó Bruno Martins Indi a vártnál keményebben próbálta meg leszerelni a bajor csapat labdazsonglőrét. 

A holland védő erre azzal vágott vissza a Bayern München szélsőjének, hogy az csak színészkedett és feldobta magát. A kakaskodás majdnem csúnya verekedésbe torkollott, de szerencsére még időben sikerült szétválasztani a két játékost. 

Felmerül a kérdés, hogy milyen lehet a csapat morálja, ha már edzésen is képesek egymásnak esni? Nem túl jó előjelek a világbajnoki megmérettetések előtt.