Az utazásodat ez a 3 probléma teheti tönkre, de tehetsz ellene!

írta KJ 2 506 views0

Úgy véled, hogy mindent végiggondoltál? Tényleg mindent? Nos, garantáljuk, hogy az alábbi, 3 pontból álló listából legalább egy „lemaradt”, és amilyen Murphy törvénye, pont ez fog „beütni” az utazásod során. Jobb előre készülni, mint megijedni, úgyhogy gyorsan olvasd el az utazások feketelistáját!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Az utazásodat ez a 3 probléma teheti tönkre, de tehetsz ellene!1. Lekésett gép

Az, hogy mindig időben elindulsz, sajnos semmit nem jelent… Úgy is le lehet késni csatlakozásokat, hogy te 4-5 órával boarding előtt elindultál otthonról. A gép ugyanis érkezhet késve, indulhat lassan egy akadékoskodó utas miatt (és ha még nem láttál ilyet, akkor nem érezd magadat szerencsésnek!), vagy kényszerülhet arra, hogy zsúfoltság miatt keringjen a repülőtér felett, akár fél órán át is.

Legutóbbi utam során Isztambulba mind a három megtörtént velem, és éppen csak, hogy sprintelve elértem antalyai csatlakozásomat. Igaz, a veszekedő utas pont, hogy megmentett engem, hiszen ő a csatlakozásomhoz való beszállásnál borult ki valamin (nem tudom, min, mert törökül kiabálva csapkodta az asztalt). Szerencsére eléggé feltartotta a gépet ahhoz, hogy elérjem.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!