Állásbitorló új robotok, diktátori mikropénisz és fejlődő agykutatás – 3 érdekes hír a nagyvilágból

írta Arany Média 2 849 views0

A technológia és a tudomány megállíthatatlanul zakatol előre, mi pedig ráállítottuk a témára egyik újságírónkat, nehogy lemaradj valamiről; de leginkább tisztában legyél azzal, mi veszi majd el a munkádat…

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Állásbitorló új robotok, diktátori mikropénisz és fejlődő agykutatás – 3 érdekes hír a nagyvilágbólKét történész szerint mikropénisze volt a náci diktátornak

Jonathan Mayo és Emma Craigie történészek nemrég megjelent könyvében (Hitler’s Last Day: Minute by Minute – Hitler utolsó napja: percről percre) azt állítják, hogy a fasiszta diktátornak nem csak hogy egy heréje volt, hanem mikropénisze is. De mit értenek a történészek ez alatt? A hypospadiast azt jelenti, hogy nem a hímvessző végén van a beteg húgycsövének vége.

Ezt is olvasd el (kattints)! Forró sztori Napóleon kalandos falloszáról, Mozart vulgárisságáról, egy híres villantásról és a G-pont „felfedezéséről”

Nos, roppant kellemetlen lehetett a führernek, ha valóban miniatűr pénisszel kellett leélnie az életét. Egyébként a történészek azzal próbálják alátámasztani a feltevést, hogy Hitlernek bizonyíthatóan szorongásai és dühkitörései voltak, amikor meztelenül látták. Ráadásul egyes dokumentumok szerint személyi orvosa hormontablettákat is felírt a hypospadiasra.

Ki tudja mi az igazság? Adolf Hitler életét és munkásságát megannyi konspirációs teória jellemzi.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!