Ajándékok, aminek tényleg örülni fog a kedvesed

írta Szabó B. 1 290 views0

Ha tetszik, ha nem, manapság a karácsony egyik legfontosabb része az ajándékozás – ám ennek nem kell azt jelentenie, hogy csak és kizárólag méregdrága, személytelen meglepetésekkel rukkolhattok elő. De vajon mi az, aminek a kedvesed igazán örülni fog, de mégis a saját pénztárcádra tudod szabni?

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Közös kuponok

Az élmények minden tárgyi ajándéknál tovább megmaradnak, ezért karácsonykor is feltétlenül érdemes támaszkodnod rájuk. Szerencsére ezt az elvet sokan felismerték, ezért az ünnepek során minden korábbinál több kupon vár rád a hotelek ajánlataiban.

Bár a wellness hétvége mindig csodás ötlet az ajándékozást illetően, manapság már igencsak széles a kínálat, ha a lehetőségeket nézzük. Mit szólnál egy édes kettesben eltöltött, iszonyúan romantikus vacsorához? Vagy egy masszázzsal egybekötött pihenéshez? Esetleg egy kis síelés és szaunázás?

Kattints az alábbi képre és nyerj! Feldobox jóvoltából 2 főre szóló wellness kikapcsolódás ütheti a markodat, ha te leszel a legszerencsésebb.

Személyre szabott élmények

A közös élményeken túl személyre szabott ajándékkal is meglepheted a kedvesedet. Ezeket szintén átadhatod kupon formájában, amikből manapság már nem csupán online rendelhetsz.

Ha rendszeresen jár manikűröztetni, kozmetikushoz és fodrászhoz, akkor neked nincs is más dolgod, mint felvenned a szakértőkkel a kapcsolatot, és a következő alkalmakat előre kifizetni. Amennyiben más módon kényeztetnéd, inspirálódhatsz a neten, és kiderítheted, a környéketeken milyen szépségkezelések állnak a rendelkezésetekre.

Meg fogsz lepődni, de egészen hatalmas a kínálat! Neked csak ki kell választanod azt, ami leginkább passzol a párod igényeihez.

Ajándékok, aminek örülni fog

Csajos kiegészítők

A csajos dolgokkal nem igazán foghatsz mellé egy nő esetében, bár akadnak olyanok, akik nem fordítanak túl sok figyelmet a mulandó dolgokra. De még őket is meglepheted néhány szép táskával, sállal, vagy testreszabott ékszerrel. Utóbbi nem feltétlenül jelent többszázezer forintot!

Kedvező áron vehetsz csodaszép fülbevalókat, órákat, vagy éppen medálokat. Bájos ajándékokat is vásárolhatsz, amik kísérőként, vagy friss kapcsolatban igazán tökéletesek (pl. ilyen egy pihe-puha köntös, vagy egy melegíthető mamusz).

Természetesen a kozmetikai csomagok is tökéletesek, de csak akkor, ha te állítod össze azokat  – vagy, ha nem kartonpapíros változatot veszel (sok minőségi kozmetikai márka kínál ajándékcsomagokat pl. fémdobozokban, ezért inkább ezekből válassz).

Ajándékok, aminek örülni fog

Ha érzi, hogy személyes

A személyes ajándékokkal egész biztosan nem lőhetsz bakot, akkor sem, ha azok alig csapolták meg a pénztárcádat. És hogy mi ennek az oka? Nos, nagyon egyszerű: ha olyasmit veszel, ami igazán illik hozzá, akkor az azt jelenti, hogy figyelsz rá, és ez valóban tökéletes, örömteli visszacsatolás karácsonykor.

Szóval, ha van hobbija, vagy az elmúlt időszakban célzott rá, hogy „jó lenne” valamire szert tenni, akkor ne is nagyon gondolkozz azon, mit vásárolj! Amennyiben nem kaptál konkrét inspirációt, úgy egyszerűen képzeld magad elé, mivel tölti az idejét, ha éppen ráér!

Sportol? Olvas? Lustálkodik? Játszik? Esetleg van valami, amivel megkönnyíthetnéd a mindennapi teendőit? Ha az irányvonal megvan, már pillanatok alatt szűkítheted a kört…

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!