A nők ezt is megnézik rajtad. Nem is gondolnád, ugye?

írta Szabó B. 38 607 views0

Sajnos, vagy nem sajnos, de messze nem csak az erősebbik nem legelteti a szemét a hölgyeken, bizony fordítva is igaz ez az állítás. Persze minden egyénfüggő, de a csajok olyat is kiszúrnak rajtad, amit te nem feltétlenül tartanál fontosnak… Ők viszont annál jobban!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

A nők ezt is megnézik rajtad. Nem is gondolnád, ugye?Ruhaméret

Ha hiszed, ha nem, a többség sokkal inkább a ruhaméretedet szúrja ki elsőre, mint a márkajelzést, amit vagy az arcába dugsz a nagyközönségnek, vagy inkább szolidan elrejtesz.

A márkát illetően egyébként annyit, hogy jóval kevesebb nő van tisztában azok eredetével, valódiságával, mint azt a férfiak hiszik, vagy éppen szeretnék. Persze a nagyon silány minőség így is, úgy is látszani fog, de az igazság az, hogy ha nem megfelelő méretet viselsz, akkor teljesen mindegy, mennyibe került a felszerelésed.

Kamaszkorban még elfogadható a lógó nadrág, vagy éppen a szétfeszített izomtrikó, komoly férfiként egy választásod van: a tökéletes méret megtalálása és viselése. Az előző két végletet nyomban kiszúrják a nők, és nem fogsz velük jó benyomást kelteni.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!