A férfiakat ez az 5 félelemtípus bénítja meg

írta KJ 3 203 views0

A félelem mindkét nemet megtalálja, nem válogat. A férfiak életébe is beköltözhet, hiszen a párkapcsolatokban, a sportban, a munkahelyen, a bizniszben, kulturális és tanulmányi téren ezer és ezer sansz van, hogy hibázzunk. Kihívások és hibalehetőségek. Nem az ágy alatti szörnytől rettegünk, hanem ennél sokkal mélyebb dolgoktól. Nem az a szégyen, ha bevalljuk, hanem az, ha nem. Íme, a félelem 5 fajtája, amely megbénítja napjaink férfijait.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

A férfiakat ez az 5 félelemtípus bénítja meg. Így lehet legyőzniDöntésképtelenség

Képtelen vagy eldönteni, hogy mi legyen a következő lépésed? Nem tudod, hogy felmondj-e a munkahelyeden, vagy hogy megszólítsd-e azt a gyönyörű lányt a 4-es metrón?

Mindegy, hogy helyes vagy helytelen döntésről beszélünk. Ha nem vagy képes elhatározni magad, akkor sehova sem fogsz jutni, és még csak az sem derül ki, hogy hibáztál-e volna, ha…

Talán sok férfi elhessegetné a fenti példákat, pillanatnyi stresszhelyzetként felfogva azokat, pedig ezek mind a félelem jelei. Férfiként viszont képesnek kell lennünk döntéseket hozni, akkor is, ha azok következményekkel járnak. Elvégre azokat is kell tudni kezelni, mégpedig szilárd döntések után.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!