A férfiak nem árulják el az érzelmeiket, pedig kellene

írta Szabó B. 14 986 views0

Akár éppen csak bimbózik a kapcsolatotok, akár már javában tombol köztetek a szerelem, van rá esély, hogy képtelen vagy szavakba önteni érzelmeidet. Ez nem minden esetben hátrány, sokszor a tettek fontosabbak, de azért kifejezetten vannak előnyei annak, ha időnként képes vagy beszélni az érzelmeidről.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

A férfiak nem árulják el az érzelmeiket, pedig kelleneTiszta lapokkal játszhattok

Bár őrülten izgalmas tud lenni a kapcsolatok elején a macska-egér játék, záros időn belül nem árt tisztázni, mik is a szándékaitok. Egyrészt mindenkinek jár, hogy tudja, pontosan mit várhat a másiktól, másrészt nem húzzátok feleslegesen egymás idejét, ha őszinték vagytok egymással.

Természetesen nem arról van szó, hogy az első randin könnyekkel küzdve be kell vallanod, hogy már egy éve őrülten akarod. Csupán annyit kell mondanod, hogy komolyak a szándékaid, őszintén szeretnéd kideríteni, működhet-e a dolog.

Talán éppen arra vár, hogy végre egy normális férfi kimondja, mit érez iránta…. Nem egy kapcsolat ment veszendőbe azért, mert egyik fél sem mert megszólalni. Utóbbit garantáltan bánni fogod, míg a kis eséllyel jelenlevő, és egyáltalán nem ciki elutasításból csak tanulhatsz.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!