7 illetlen mondat, amivel vérig sértesz egy szingli csajt

írta BE 2 621 views0

Meglehet, nem akarod megbántani azt a szingli csajt, de hidd el, így csak azt éred el!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

1. „Ne aggódj. A nagy ő valahol vár rád”

Ha eltekintünk attól, hogy a nagy ő az egyik legmodorosabb, legirritálóbb kifejezés a világon, a felvetéssel több egyéb probléma is akad.

Először is, van olyan szakasz mindenki életében, amikor nem vágyik társra, mert a sulira/munkára koncentrál épp, netán egy kis időre van szüksége egyedül, hogy felfedezze, ki is ő és mit akar valójában.

Ha pedig mégis nyitott már az új Társkeresőn?szerelemre, egy ilyen felvetéstől nem fogja jobban érezni magát: még szép, hogy „valahol vár” a szerelem, elvégre több mint hat milliárd ember él a Földön, és közülük legalább néhány tucat akad, akikkel szerelembe eshetünk…

Ezt is olvasd el (kattints)! Ezek az ostoba tévhitek keringnek a szingli nőkről

2. „Gondoltál már arra, hogy regisztrálj egy társkereső oldalon?”

Persze, a világ összes egyedülálló nője és férfija eljátszadozott már a gondolattal, és sokan közülük meg is tették a szükséges lépéseket.

De hidd el, nem mindenkinek ez az útja, és nem is mindenki áll készen a nagyszabású online marketingkampányra, amellyel a projekt jár, nem is beszélve a sikertelen interjúk kínos sorozatáról.

Szóval, nyugi: majd regisztrál, aki akar, ha eljön az ideje, a többieket pedig hagyd békén.

3. „Ó, hát élvezd az életet! Vadászgass, hódíts kedvedre, hiszen szabad vagy!”

Mindez csodálatosan hangzik, de a valóságban leginkább annyit tesz, hogy járj kocsmáról kocsmára, diszkóról diszkóra, és ismerj meg – lehetőleg bibliai értelemben is – minél több unalmas embert, akikkel aztán elég vacak lesz ágyba bújni, de cserébe másnap még pocsékabbul érezheted magadat az olcsó kis lotyó szerepében.

Persze, van, akinél a one-night-standek a féktelen bulihoz tartoznak, de a legtöbb ember inkább egy megbízható társra vágyik, akivel adott a közös hullámhossz az élet legtöbb területén.

4. „Rosszkor találkoztunk, de egy szebb világban valószínűleg beléd szeretnék. Valakit egy napon nagyon boldoggá teszel”

Nehéz elképzelni az ego méretét, amely hasonló felfuvalkodott ökörségeket képes kipréselni magából.

Van, hogy a fenti mondat egy szakítás keretében hagyja el a férfi száját, s ilyenkor mosolygunk: te szerencsétlen, miért jársz olyannal, akibe nem vagy szerelmes, és miért hiszed, hogy te bárki számára csak főnyeremény lehetsz mindezek fényében?

Máskor azért kerül elő a közhellyé koptatott felvezetés, hogy kedveskedjenek az ember lányának. Ilyen esetekben a fordítás kicsit más: „Nem vagy az esetem, de mivel épp nincs jobb, néha lefeküdhetünk”. Uh.

Majd egyszer...

5. „Hú, ez a pasid?/Ti most együtt vagytok, vagy mi?!”

Ha egy egyedülálló csaj egy kedves baráttal vagy rokonnal jelenik meg, mindjárt kérdezgetni kezdik, hogy ez itt most a potenciális szerelemforrás-e, és mellé kacsintgatnak, élcelődnek és kétértelmű hülyeségekkel („Érezzétek jól egymást!”) viccelődnek.

Persze két lehetőség van: az illető a harminc évvel idősebb nagybátyád vagy a gyerekkori jó cimborád, és vérciki maga a felvetés is, vagy éppen valóban tetszik a srác, aki melletted áll: ebben az esetben még kellemetlenebb legyinteni, és azt mondani: „áááá, ugyan már, Peti olyan, mintha a tesóm lenne”!

Kifutsz az időből!6. „Nem félsz attól, hogy kifutsz az időből?”

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!