5 örökérvényű szabály egyedülálló férfiaknak

írta KJ 4 443 views0

Manapság egyáltalán nem nehéz szingli hölgyekre akadni, hiszen a széles világon könnyen fel tudjuk venni a kapcsolatot bárkivel. Viszont most is léteznek még olyan örökérvényű szabályok, melyekre érdemes ügyelni, ha ismerkedni akarunk. Összeszedtük, melyik az 5 leggyakoribb hiba, amit szingliként elkövetnek az emberek.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Ne tettes!

Ne tettes!

Az internetes ismerkedésnek éppen ugyanaz az előnye, mint a hátránya is. Noha könnyen tudunk új emberekkel csetelni, igazán nem tudhatjuk, mennyi igaz abból, amit mutatnak nekünk.

Itt persze nem akarunk senkit megrémíteni azzal, hogy a szőke leányzó profilképe valójában egy baltás gyilkost takarna. De mi van, ha valójában mi vagyunk azok, akik hamis képet adunk magunkról, és talán észre sem vesszük?

Sokan hiszik, hogy elképesztő mesékkel kell elnyerniük a másik tetszését ahhoz, hogy sikert arassanak. Te ne ess ebbe a hibába!

Egyetlen emberi kapcsolat sem lehet élvezhető – bármilyen laza is… –, hogy ha végig hazudoznod kell. Biztos, hogy nincs szükséged arra a sztorira, amikor egy unikornis hátán megmásztad a Mount Everestet, úgyhogy inkább hagyd is ki a repertoárból! Ráadásul ha lebuksz, az nem csak kínos, de az önbecsülésedet is rombolja.

Ezt se hagyd ki (kattints!): 7 tény, amire jó, ha minden szingli emlékezteti magát

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!