5 nyerő tipp, hogyan kerüld el a rettegett a barátzónát, ha tetszik a nő

írta BE 16 827 views1

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a kiegyensúlyozott párkapcsolat egyik fő alapköve a barátság: ha a nő nem a legjobb barátod, aligha több futó kalandnál, random szeretőnél. A gondok akkor kezdődnek, ha a barátságra komolyabb hangsúlyt fektetsz a kezdetek kezdetén, mint a vonzalom-faktorra: ilyenkor megeshet, hogy a barátzónában landolsz. Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy ez miként kerülhető el.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Ne viselkedj úgy, mint egy lábtörlő!

Ne viselkedj úgy, mint egy lábtörlő!

Sok férfi hajlamos azt hinni, a lovagiasság arról szól, hogy szíved hölgye füttyent egyet, és te máris a szolgálatára állsz. Ez persze óriási tévedés.

Az ideális társ – ha férfi, ha nő – a szerelme mellett áll jóban-rosszban, és a lehetőségeihez mérten segíti őt, de soha nem áldozza fel a méltóságát a cél érdekében. A nő egy olyan férfit keres, aki mellette áll, de akit ugyanakkor tisztelhet is.

Fontos tehát, hogy számíthasson rád a nehéz időkben is, de ne szolgai alázattal kövesd minden lépését, és legfőképpen ne akard helyette megoldani a problémáit, mint Robert Pattinson vámpírként abban a rémes Alkonyat-szériában.

Olvasd el ezt is: Létezik barátság férfi és nő között?

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Hozzászólások (1)

  1. Ha ebbe a csapdába estél, nagyon hasznos ha elolvasod

Szólj hozzá!