5 izgalmas ruhaszett – még hogy a fekete unalmas…

írta Szabó B. 13 339 views0

A fekete a férfi ruhatárak egyik alapszíne, bár tény, hogy nem éppen az egyik legvidámabb árnyalat, amit magunkra ölthetünk. Mindazonáltal rendkívül elegáns és férfias, időnként pedig akkor is tökéletesnek bizonyul, ha túlnyomó részt fekete ruhadarabokat válogatunk magunknak.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Kép forrása: www.bloglovin.com
Kép forrása: www.bloglovin.com

Kora reggeli sikk

A képen látható öltözéken kétségtelenül a fekete dominál, mindösszesen egy kevés szürke és a feltűnő barna cipő töri meg az összhangot. Utóbbival a pohár is harmonizál, de azért szerencsésebb, ha a reggeli frissítőre nem tekintünk kiegészítőként.

Ez az összeállítás bármelyik napon tökéletes lehet, hiszen a szürke, mintás ing irodába, tárgyalásra, vagy akár egy randira is ideális választás. A fekete szövetkabát kellőképpen meleg a hűvös reggeleken, de a kevésbé nyárias estéken szintén megállja a helyét.

A hasított bőrcipő inkább a laza, sportos irányba viszi el az összeállítást. Ha ezen te is változtatnál, a vidámabb tónusokkal tovább fokozhatod a látványt, szürkével, feketével pedig inkább elegánssá teheted a megjelenésedet – ugyanez igaz az ing megválasztására is.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!