5 hétköznapi trükk, ami hosszú távon is kiegyensúlyozottabbá tesz

írta Sándor Alexandra 2 032 views0

Nagyon-nagyon szeretnél boldogabb és kiegyensúlyozottabb lenni, de valahogy mindig közbejön valami? A következő szakértői tippek segítenek benne, hogy végre elérd a vágyott célt. Az út nem lesz egyszerű, ám apró lépésekkel igenis képes vagy rajta előrehaladni.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Vezess listát!

Vezess listát!

A reményteli emberek bíznak abban, hogy megvalósítják a céljaikat. Ráadásul megbíznak másokban, hisznek a nehezebb feladatok megoldhatóságában, és nyitottak a pozitív visszaigazolásra.

Akár hiszed, akár nem, a hétköznapokban mindennek az egyik legegyszerűbben megvalósítható eszköze a lista. „Írj listát olyan emberekről, helyekről és dolgokról, amelyek megerősítésként szolgálnak számodra” – javasolja Anthony Scioli, az amerikai Keene Állami Egyetem professzora.

A látszólag pepecselős hobbi révén ugyanis ha legközelebb akadályba ütközöl, felteheted magadnak a kérdést, hogy az inspirációid tükrében is valódi problémáról van-e szó. A kedvenc sportolód személye például eszedbe fogja juttatni, hogy igen furcsa a kedvenc sorozatod új epizódjára fogni a tegnapi kihagyott edzésed.

6 tipp, hogy egy hét alatt kiegyensúlyozottabb légy

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!