4 ok, amiért a wellness hétvége a legjobb karácsonyi ajándék

írta Szabó B. 1 602 views0

Még mindig azon töprengsz, mivel lephetnéd meg a szerelmedet karácsonykor? Eláruljuk, az egyik legjobb választás a wellness, mindegy, hogy egy hétre, vagy csak egy-két napra szól. Lássuk a nagyon is meggyőző okokat!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

1. Jót tesz a kapcsolatotoknak

Időnként minden kapcsolatban szükség van arra, hogy kicsit csak magatokra, egymásra tudjatok koncentrálni. Erre a szürke hétköznapok során vajmi kevés esély van, de a wellness hétvégék tökéletes lehetőségeket kínálnak a testi-lelki feltöltődéshez.

Természetesen, alkalmanként megesik, hogy komoly logisztika és szervezés kell ahhoz, hogy el tudjatok szabadulni otthonról, de hidd el, megéri tervezni! Ezt a gondot kiküszöbölendő lehet, hogy jobban jársz, ha nem foglalsz rögtön időpontot, vagy kupont vásárolsz, hiszen így nagyobb időtartam áll majd a rendelkezésetekre, és könnyebben el tudjátok otthon intézni az ügyes-bajos dolgaitokat.

Kattints az alábbi képre és nyerj! Feldobox jóvoltából 2 főre szóló wellness kikapcsolódás ütheti a markodat, ha te leszel a legszerencsésebb.

2. Teljesen kipihenhetitek magatokat

A wellness pontosan arról szól, hogy kipihenitek magatokat, és ez bizony nem csak abban a pár napban hasznos, amíg éppen lazítotok. Miután hazajöttetek, sokkal türelmesebbek és figyelmesebbek lesztek, hiszen a pihenés alatt sikerült leraknotok a terhek legjavát.

Igazság szerint legalább két-háromhavonta mindenkinek szüksége lenne erre a lazításra, de ha ilyen sűrűn nem is tehetitek meg, karácsony után érdemes engednetek a csábításnak. Extra előny, hogy ha sikerül némi szabadságot elcsalnotok január elején, akkor jó eséllyel a tömeget is teljesen elkerülhetitek. Főleg, ha hétköznap is ráértek!

A wellness a legjobb ajándék

3. Ápolhatjátok az egészségeteket

A wellness nem csak a lelketeknek segít, bizony a testeteket is ápolja. Sok központ eleve gyógyvizes medencékkel várja a látogatókat, de a sókamrák, a különféle szaunák szinte sehonnan sem hiányozhatnak.

Bár ezek már önmagukban is támogatják az egészségeteket, még hosszasan kiegészíthetitek a sort. Kérhettek különféle masszázsokat, aromaterápiákat, de akár szauna szeánszokon is részt vehettek.

Télen alkalmanként a szolárium is belefér, ha pedig pörgősebb programra vágytok, ott a vízi aerobic és a szervezett gyógytornák, amik során nagyon hasznos mozdulatokat sajátíthattok el.

A wellness a legjobb ajándék

4. Aktív kikapcsolódás is lehet

Nem csak az egész napos ázásról és alvásról szólhat a program. Persze, ha erre vágytok, akkor hajrá, vannak, akik tényleg csak így tudják kipihenni magukat. Mások azonban kicsit aktívabb kikapcsolódásra vágynak, ám erre szintén lehetőség van egy-egy hétvége során.

Elutazhattok pl. úgy, hogy az ínycsiklandó reggelit követően egész nap várost néztek, művelődtök, vagy éppen síeltek a közeli pályákon, ha pedig hideg van, alaposan átmelegedtek a szaunában és a jakuzziban.

A lényeg, hogy testre szabjátok a saját kis wellness hétvégéteket, hiszen az akkor lesz igazán élménygazdag és pihentető.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!