3 izgalmas focimeccs, 3 sportfogadási tipp

írta Henrik L. 2 042 views0

Minden héten három kiemelt, vagy érdekesnek számító focimérkőzést veszünk górcső alá, hogy sportfogadással foglalkozó olvasóink dolgát megkönnyítsük. Ezúttal: El Clásico, lendületben a Honvéd, a Dortmund még nem mondott le a salátástálról.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

3 izgalmas focimeccs, 3 sportfogadási tippItt a várva várt el Clásico! Barcelona–Real Madrid

A Primera División fejesei is tudják, hogy ebből a „buliból” hatalmas pénzt lehet csinálni, ezért öt világvárosban (Miami, Mexikóváros, Peking, Sanghaj, Queretaro) szurkolói zónákat hoznak létre, ahol óriáskivetítőkön élőben lesz követhető a szombati el Clásico. A Kína felé való terjeszkedés logikus, hiszen a két spanyol klubnak több százmilliós rajongótábora van az ázsiai országban, és Mexikóban is sokan drukkolnak a Barcelonának vagy a Real Madridnak.

A katalánok vezetik a tabellát a bajnokságban, mégpedig 9 pont előnnyel az Atlético Madrid, és 10 ponttal a Real Madrid előtt. Messi, Neymar, és Suárez is szenzációs formában van, mindannyian 20 gól fölött járnak. Messiék otthoni mérlege félelmetes, 14 győzelem, 1 döntetlen, és ezen a 15 találkozón 54-10-es gólkülönbséget produkáltak.

A CR7 nevével fémjelzett madridiak zsinórban négy bajnokit megnyertek, előtte azonban hazai pályán 1-0-ra kikaptak a városi rivális Atlético együttesétől. Ronaldo 28 találattal vezeti a góllövőlistát, és Benzema is 20-szor volt eredményes. Nehéz megtippelni, hogy a válogatott mérkőzések miatt a sztárok mennyire lesznek fáradtak a rangadón, de az örökmérleg azt mutatja, hogy a Real viszonylag ritkán távozik 3 ponttal a Camp Nouból.

A Men.hu tippje: 1X

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!