3 bizarr történet – „főszerepben” a hajnövesztők

írta KJ 10 316 views0

Az idő múlását el kell fogadni, és vele együtt a kopaszodást is. Noha ilyenkor a fitt alkat, és a haj leborotválása egy remekül működő és egyenesen férfias kombináció, sokan mégis a nyögvenyelősebb utat választják, és ilyen-olyan szerekkel tömik magukat, azt remélve, hogy attól majd „kinő a hajuk”. Internetes férfifórumokon lógtunk, és összegyűjtöttük a 3 leggyakoribb rossz tapasztalatot, ami hajnövesztő szereket illeti.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

3 bizarr történet – „főszerepben” a hajnövesztőkGyengül az izomzatod

Komoly probléma, hogy a hajhullás elleni szereket sokszor 50 év feletti férfiakon tesztelik le, és nem ellenőrzik fiatalabb tesztalanyokon is. Így nem veszik észre, hogy egyes hatásokért voltaképpen a szer maga felelős, és nem is az időskor.

A rossz hatások egyike az izomsorvadás, és az ízületi fájdalmak. Josh egy ausztrál oldalon osztotta meg a bánatát:

Az orvosok nem találtak semmit a véremben, még a tesztoszteronszintem is rendben volt. Senki nem tudta megmondani, hogy miért érzek fájdalmat, amikor súlyt emelek. Később jött rá egy terapeuta, hogy az izomzatom összeszűkült az ízületeim körül, és így dörzsölni kezdte azokat. Az ízületek sima mozgását biztosító folyadék is elkezdett felszívódni.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!